Curriculum vitae

Hoe het begon…
Van jongs af aan altijd al een kleurpotlood, een kwast of schaar in mijn handen. Creatief bezig zijn, was en is mijn passie. Ook na het gymnasium bleef het kriebelen. Zou een studie Binnenhuisarchitectuur aan de Kunstacademie iets voor mij zijn? Toch voelde het op dat moment niet als de juiste keuze en koos ik voor een opleiding Vrijetijdskunde aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Na deze opleiding kwam ik in het vakgebied Communicatie & Evenementen terecht.

Na een achttal jaren hierin gewerkt te hebben, was het tijd voor iets anders. Ik wilde alsnog mijn hart gaan volgen en me gaan richten op mijn interesse voor binnenhuisarchitectuur. Resultaat: een studie aan de opleiding Interior Designer bij de Linnartz Opleidingengroep in Nijmegen. Met vakken als interieurstyling, binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur en bouwkunde was ik helemaal in mijn element.

Na deze opleiding met succes en veel plezier te hebben afgerond, heb ik mijn eigen interieuradviesbureau opgericht. Het fijne klantcontact, het samen met u komen tot een prachtig eindresultaat voor uw interieur, het puzzelen hoe een ruimte het beste kan worden ingedeeld, het creatieve aspect waarmee we van uw interieur iets bijzonders kunnen maken… dit alles geeft mij iedere keer weer zeer veel voldoening van mijn werk. Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!


    
    
Copyright © 2013 Binnenidee & MNI