Werkwijze

Gratis intakegesprek
In een vrijblijvend, kosteloos eerste gesprek geef ik u graag nadere uitleg over de mogelijkheden op het gebied van interieuradvies, wordt de huidige situatie of nieuwbouwwoning bekeken en worden uw plannen besproken. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte met de bijbehorende prijzen.

Opdracht
Na opdracht worden uw persoonlijke stijl, wensen en eisen verder doorgenomen. Aan de hand van bouwtekeningen of plattegronden en indien mogelijk middels foto’s wordt de huidige situatie geanalyseerd. Vaak start een opdracht met het laten maken van een indelingsplan. Dat is namelijk de basis voor de verdere invulling van uw interieur. In dit indelingsplan worden een aantal mogelijke indelingen van de betreffende ruimte uiteengezet. Indien gewenst volgt hierna een meubelplan, verlichtingsplan, kleuradvies, materialenplan of stylingsplan. De plannen worden uiteindelijk in een persoonlijk gesprek met u besproken. Hierbij ontvangt u, afhankelijk van uw opdracht, een plattegrond, een 3d presentatie, sfeercollage of informatieoverzicht van uw nieuwe interieur. Met dit advies kunt u vervolgens gericht verder met de (ver)bouw, metamorfose of verkoop.

Samenwerking
Het interieuradvies kan soms een grondige verbouwing van de ruimte, een aanbouw of maatwerk op het gebied van interieur en meubels als gevolg hebben. Om u van dienst te kunnen zijn bij het verder vormgeven van het interieurplan, onderhoudt Binnenidee Interieurvormgeving contacten met diverse bedrijven. Zo is er een samenwerkingsverband met een architectenbureau, een interieurbouwer en een afbouwbedrijf. Zij staan graag voor u klaar om het interieuradvies, wat Binnenidee Interieurvormgeving voor u ontworpen heeft, te realiseren. Ook zijn er contacten met een tuinontwerpbureau omdat binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning is er een samenwerking met een makelaar, waarbij ik u kan helpen bij de verkoopstyling van de te verkopen woning of een interieuradvies voor uw nieuwe woning.

Er is een samenwerkingsverband met o.a.:
  • Van Hooft Architecten uit Eerde;
  • Van Kaathoven Interieurbouw uit Schijndel;
  • VDMakelaar uit Sint-Oedenrode;
  • Stukadoorsbedrijf Voets- Van Hemmen uit Gemonde;
  • Buitenzinnig Tuinontwerpen en groenprojecten uit Beek en Donk.
Advies aan huis
Wilt u liever ter plekke advies krijgen hoe u een ruimte kunt veranderen? Dat kan natuurlijk ook. Ik kom graag een kijkje nemen in uw woning en geef u dan tips hoe u een metamorfose kunt doorvoeren. Een verandering in de indeling van uw meubels, enkele nieuwe meubels, een ander kleurgebruik of een aanpassing in de verlichting kunnen een ruimte al helemaal veranderen en een andere sfeer brengen. Dit advies is op basis van een uurtarief.

          

Copyright © 2013 Binnenidee & MNI