Verkoopadvies

Staat uw huis te koop of heeft u plannen om uw huis te gaan verkopen? Dan is het belangrijk dat u uw woning laat opvallen tussen het grote huizenaanbod van dit moment. Binnenidee Interieurvormgeving kan u hierbij helpen. Een potentiële koper maakt immers zijn keuze niet alleen op basis van zijn gevoel, ook de presentatie, sfeer, ruimtelijkheid en mogelijkheden die een woning heeft, zijn belangrijk bij het vormen van een oordeel.

Verkoopstyling
Het is belangrijk om uw huis voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken en de positieve, unieke kanten van uw woning zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Dat begint al bij de presentatie van uw woning: de foto’s en eventueel bewegende beelden op Internet zijn vaak de eerste kennismaking van een potentiële koper met uw woning. Omdat u maar één keer een eerste indruk kunt maken, moet dit dus goed zijn. Ik geef u dan ook graag ter plekke advies hoe u door middel van kleine veranderingen de woning ruimtelijker kunt laten lijken en hoe u uw persoonlijke sfeer in het huis kunt ombuigen naar een warme sfeer die velen aanspreekt. Aanpassingen in bijvoorbeeld de indeling van de huidige meubels, kleur- en accessoiresgebruik kunnen ervoor zorgen dat een potentiële koper zich er direct thuis voelt.

Indelingsplan
Het realiseren van een indelingsplan kan ook interessant zijn om potentiële kopers over de streep te trekken. Door middel van dit plan laat u zien wat uw woning aan een toekomstige bewoner te bieden heeft. Want hoe zou de ruimte eruit zien als deze met ander meubilair wordt ingericht en wordt aangepast aan de trends van deze tijd? Wat voor mogelijkheden zijn er wanneer die ene muur wordt doorgebroken of een kleine verbouwing wordt doorgevoerd? Door hier een visualisatie van te laten maken, worden potentiële kopers op ideeën gebracht waar zij zelf nog niet aan gedacht hadden en kan uw huis ineens wel hun droomhuis zijn.

    
Copyright © 2013 Binnenidee & MNI