Over mij

Hoe het begon

Van jongs af aan altijd al een kleurpotlood, een kwast of schaar in mijn handen. Creatief bezig zijn, was en is mijn passie. Na het gymnasium wilde ik graag iets met mijn creativiteit gaan doen. Zou een studie Binnenhuisarchitectuur aan de Kunstacademie iets voor mij zijn? Toch voelde het op dat moment niet als de juiste keuze en besloot ik voor een opleiding Leisure & Events aan de NHTV in Breda te gaan. Na deze opleiding kwam ik in het vakgebied Marketing, Communicatie & Evenementen terecht.

Na een achttal jaren hierin met plezier te hebben gewerkt, was het tijd voor iets anders. Ik wilde alsnog mijn hart gaan volgen en me gaan richten op mijn interesse voor binnenhuisarchitectuur. Ik startte met een opleiding Interior Designer bij Linnartz Opleidingengroep in Nijmegen. Na deze opleiding in 2012 succesvol te hebben afgerond, richtte ik mijn eigen interieuradviesbureau op.

Het fijne klantcontact, het samen met u komen tot een prachtig eindresultaat voor het interieur, het puzzelen hoe een ruimte het beste kan worden ingedeeld, het creatieve aspect waarmee we er echt iets bijzonders van kunnen maken… dit alles geeft mij iedere keer weer zeer veel voldoening van mijn werk. Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!


© Binnenidee. All rights reserved.